Şahinbey Belediyesinin sosyal tesis yatırımları sürüyor

Şahinbey Belediyesinin sosyal tesis yatırımları sürüyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirterek her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey ilçesinin yeni mahallelerinden olan Zeytinli Mahallesi’ne yaptırılan sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin her mahallesine bir sosyal tesis yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.

Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek bilgi aldığını ve sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirterek her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Mahalle olan köylerde de bu çalışmaların devam ettiğini belirten Tahmazoğlu, “Zeytinli Mahalle’mizde bunlardan birisidir. Muhtemelen 1,5 ay içerisinde tesisimizi tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Böylelikle mahalle olan köylerimizde taziye evleri, kurslar ve toplantılar için düzenli, planlı programlı mekânlarımız oluyor. Belediye olarak doğumdan ölüme kadar da vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu yapılan tesislerinde mahallelerin önemli ihtiyaçlarını karşıladığını da biliyoruz. Bunun için süratle bunları tamamlamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar 120 tesisimiz bitti. İnşaatı devam eden 50 tane tesisimiz bulunuyor. Onları da 1-2 ay içerisinde tamamlayıp vatandaşımızın ihtiyacına cevap vermiş olacağız.”dedi.

Zeytinli Mahalle Muhtarı Erol Bozkurt, Tahmazoğlu’nun daha önceden Zeytinli Mahallesi’ne bir sosyal tesisi sözü verdiğini ve sözünde durduğunu belirterek “Belediyemizden oldukça memnunuz. Sosyal tesisimizin inşaatı devam ediyor. Belediyemizden şimdiye kadar ne istediysek aldık. Başkanımız sağ olsun bizlere arpa ve buğday tohumu, zeytin fidanı ve gübre verdi. Allah kendisinden razı olsun.”diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.