Şelale Caddesi Yeni Görüntüsüne Kavuştu

Şelale Caddesi Yeni Görüntüsüne Kavuştu

Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye İlçe Belediyesinin ortak çalışmaları sonucu yapılan Şelale Caddesi bitirilerek hizmete açıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye İlçe Belediyesinin ortak çalışmaları sonucu yol asfaltlama, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları bitirilen Şelale Caddesinde  hizmete açıldı.

KHK ile Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinde de yapılan görevlendirmeler sonrası Van merkez ve ilçede 7 ayda 962 kilometre yol çalışmasıyla bir ilkin gerçekleştirildiğini ifade eden Van Büyükşehir Belediyesi Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, bu alandaki çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ile Muradiye İlçe Belediyesinin ortak çalışması sonucu bin 100 metrelik Şelale Caddesine asfaltlama ve ışıklandırma çalışması yapıldığını belirten Yaşar, yapılan çalışmaların ilk etabının sona erdiği, ikinci etap çalışmalarında ise caddenin kaldırım ve refüjlerinin yapılacağını söyledi.

Yeni haliyle İlçe halkının takdirini ve beğenisini kazanan caddenin, havanın kararmasıyla  ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirten Yaşar, “Van’ı modern ve daha yaşanabilir bir kent yapmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu yıl Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda Van ve ilçelerinde 962 kilometre yol yaptık. Bu, Van tarihinde bir rekordur. Yine bu kapsamda ilçe belediyelerimiz ile de ortak çalışmalarımız oldu. Muradiye İlçe Belediyemize destek olmak adına 70 kilometre yol yaptık. Bunlardan biri de Şelale Caddesidir. Cadde yeni görünümüyle, ışıklandırma ve asfaltıyla çok güzel oldu. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.