Siirt 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı görevinin başında

Siirt 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı görevinin başında

Siirt Eruh'ta bulunan 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Sedat Özkoç, hakkında çıkan iddiaların aksine görevinin başında olduğunu bildirdi.

Siirt Eruh'ta bulunan 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Sedat Özkoç, kendisiyle ilgili bir basın-yayın organında "darbe girişimi sebebiyle tutuklanmıştır" iddiası üzerine yaptığı açıklamada, görevinin başında olduğunu bildirdi

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Eruh'ta bulunan 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Sedat Özkoç darbe girişimi sebebiyle tutuklanmıştır" içerikli bir yazı paylaşıldığı belirtildi.

"Haberin tamamen gerçek dışı olduğu" vurgulanan açıklamada, şu ifadelerine yer verildi: "3. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sedat Özkoç olarak, görevimin başındayım. Mensubu olmaktan guru duyduğum şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir mensubu olarak, bu darbe girişiminin ne bir parçası, ne de destekçisiyim. Millete, Devlete ve Milli İradeye yapılan ve yapılacak her türlü kanunsuz harekete karşı emir komuta zinciri içinde gerekli her türlü tedbirin alınacağından yüce Türk milletinin kuşkusu olmasın. Ben ve emir komutam altında bulunan 3. Komando Tugay Komutanlığı personeli, Cumhuriyete, Anayasa’ya ve ettiğimiz yemine bağlı kalarak, kanunların emrettiği şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.