Siirt Eruh'ta mayın patladı: 2 yaralı foto

Siirt Eruh'ta mayın patladı: 2 yaralı foto

Siirt'in Eruh ilçesindeki PKK’lilerce karakola açılan taciz ateşi ardından bölgede yapılan arama çalışmaları sırasında, yola döşenmiş mayınlı tuzağın patlatılması sonucu bir astsubay ve bir koruyucu yaralandı.

Siirt'in Eruh ilçesindeki Dikboğaz Jandarma Karakol Komutanlığına PKK’lilerce açılan taciz ateşi ardından bölgede başlatılan arama çalışmaları sırasında yola döşenmiş mayınlı tuzağın patlatılması sonucu bir astsubay ve bir korucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir grup PKK’linin Eruh ilçesindeki Dikboğaz Jandarma Karakol Komutanlığına uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Açılan ateşte 2 asker yaralandı. Helikopterle Siirt Devlet Hastanesine götürülen askerlerin tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Kaçan PKK’lilerin yakalanması için operasyon başlatıldı. Yürütülen operasyon sırasında PKK’lilerin patika yola döşediği mayınlı tuzağın patlatılması sonucu bir astsubay ve bir köy korucusu yaralandı.

Yaralı asker ve korucuya Eruh Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ile Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.