Siirt’te fıstık satış ofisi hizmete girdi

Siirt’te fıstık satış ofisi hizmete girdi

Dünyanın en modern beş fıstık işleme tesisinden bir olan Siirt Fıstığı İşleme ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin satış ofisi, düzenlenen törenle açıldı.

Güres caddesinde “Fistalora” adı verilen satış ofisinin açılış törenine, Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Garnizon Komutan Vekili Mehmet Fevzi Kenasarı, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Vali Atik, "Dünyanın en modern beş fıstık işleme tesisinden biri olan Siirt fıstık işleme tesisinde şehrimizin marka ürünü olan fıstıkların Avrupa standartlarında, sağlıklı bir ortamda hazırlandığını, çeşitli aşamalardan geçirilerek paketlendiğini ve tüketicilere satış ofisi aracılığıyla doğrudan hizmet vereceğini" söyledi.

Satış ofisinin hayırlı olmasını dileyen Atik, satış ofisinin açılmasında emeği geçenleri kutladı.

Satış ofisinin açılışını protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştiren Atik, satış ofisinde incelemelerde bulunarak, satışa hazır hale getirilen ürünleri inceledi.

Vali Atik, Daha sonra Güres Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerine fıstık ve satış ofisini tanıtan broşürler dağıttı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler