Siirt'te kadın yaşam merkezi bitme aşamasına geldi

Siirt'te kadın yaşam merkezi bitme aşamasına geldi

​Siirt Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve içerisinde Kur’an-ı Kerim ve aile içi iletişim gibi kursların da verileceği Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi’nin inşaatı bitme aşamasına geldi.

Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi bitme noktasına geldi. Merkezde, Kur’an-ı Kerim, aile içi iletişim, okuma - yazma, takı tasarım, hediyelik eşya, magnet, beden dili, diksiyon, motivasyon, yüzme havuzu ve psikolojik danışma birimine kadar birçok aktiviteden faydalanma fırsatı bulacak.Siirt'in Afetevler Mahallesi Kurtalan Caddesi üzerinde bulunan eski otogar arazisinde inşaatı devam eden Kadın Yaşam Merkezi’nde kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini sağlayarak toplumsal yaşama katılımlarının arttırılması amaçlanıyor.

Siirtlilerin, spor, yaşam ve sosyal alanlarda güzel imkânlar sunacak olan Kadın Yaşam Merkezi, ailelere ve çocuklara eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek. Merkezde, kapalı havuz, hamam, buhar odası, sauna, masaj odaları, sinema salonu, sergi salonu, kreş, ve spor salonları bulunacağı da belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.