Şırnak Valiliğinden Cizre’deki ‘yangın’la ilgili açıklama

Şırnak Valiliğinden Cizre’deki ‘yangın’la ilgili açıklama

Şırnak Valiliği Cizre’de bir binada ölen 9 kişinin çatışmada öldürülen PKK’liler olduğunu belirterek çıkan yangının da binadan kaçan PKK’liler tarafından çıkarıldığını açıkladı.

Şırnak Valiliği, basında Cizre’nin Cudi Mahallesinde 4 katlı bir binada çıkan yangın sonucu 9 kişini öldüğü haberlerin çıkması üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada binadan ve çevre açılan ateş sonucu çıkan çatışmada 9 PKK’linin öldürüldüğü bir polisin de hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıkmada, “İlimiz Cizre ilçesi Cudi mahallesinde 04.02.2016 günü bölücü terör örgütü mensuplarının kullandığı 4 katlı bir binadan ve çevredeki diğer binalardan güvenlik güçlerimize yönelik olarak bölücü terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silah ve roketatarlı saldırı neticesinde çıkan çatışmada 9 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 polis memurumuz ise şehit olmuştur. Bu esnada binadan kaçan teröristler söz konusu binayı ateşe vermişlerdir.Bölücü terör örgütü mensuplarının yoğun ateşi sebebiyle itfaiye araçları alana girememiştir.” denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.