Tarsus Devlet Hastanesinde doktora bıçaklı saldırı

Tarsus Devlet Hastanesinde doktora bıçaklı saldırı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinin de sağlık çalışanlarına yönelik bıçaklı saldırı girişimi meydana geldi.

Tarsus Devlet Hastanesinde 02.28 sıralarında Acil Serviste muayene edilen bir kişi tarafından sağlık çalışanlarına yönelik bıçaklı saldırı girişimi gerçekleştirildiği iddia edildi.

 

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz pazar günü gece yarısı sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi Ana Bina Acil Servisinde tedavi olmak için gelen M.N adlı hasta acil serviste doktor tarafından muayene edildikten sonra, tansiyonun ölçülmesini istedi.

 

Tansiyonu ölçülen ve tansiyonunun normal olduğu söylenen M.N isimli şahıs bir anda öfkelenerek, bir anda cebinden çıkardığı bıçakla sağlık çalışanının üzerine elindeki bıçak ile yürüdü.

 

Sağlık çalışanı kendisine yöneltilen bıçaktan acil servis hizmet standının üzerinden atlayarak son anda yaralanmaktan kurtulurken, saldırgan şahıs ise arkadaşının müdahalesiyle engellendi.  Saldırgan M.N. olaydan sonra sedyenin üzerine yığıldı.

 

Acil serviste baygınlık geçiren saldırgan M.N. yine acil servis doktoru tarafından ilk müdahalesi yapılarak polise teslim edildi.

 

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.