Tarsus’ta bayram için tedbirler alındı

Tarsus’ta bayram için tedbirler alındı

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı için halkın rahat etmesi için tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Yaklaşan Ramazan Bayramını için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kent merkezi olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alışveriş merkezlerinde halkın rahat ve iyi bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ekipler görevlendiklerini ve tedbirlerin arttırılarak devam ettiğini söyledi.

Halkın alış veriş yapacağı tüm iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu dile getiren Can,  belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller yapılacağını ifade etti. Can, “Esnaf ve vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için herkes elinden geleni yapmalıdır. Zabıta, İtfaiye, Sular İdaresi ve Kanalizasyon İşletmesi, Temizlik Müdürlüğü gibi hizmet birimleri Bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacak. Yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikâyetler, 185 Su Arıza, 110 İtfaiye ya da 616 11 11 numaralı telefondan vatandaşlar belediyeye bilgi verebilirler.” dedi.

Halkın Ramazan bayramını kutlayan Başkan Can, “Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım." şeklinde konuştu. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.