Tarsus’ta bayramlaşma merasimi

Tarsus’ta bayramlaşma merasimi

HÜDA PAR Tarsus ilçe teşkilatı ve Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye STK’lar tarafından, Ramazan Bayramı münasebeti ile halkla bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tarsus ilçe teşkilatı ile Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Mustazaflar Cemiyeti ile Çağrı Eğitim Derneği tarafından Küçük Minare Camii’nde Cuma namazının ardından halkın yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Küçük Minare Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından, cami çıkışında, şeker ikramı ve salavatlar eşliğinde halk bayramlaştı.

Bayramlaşma merasimine yoğun katılım olduğu gözlenirken cami çıkışında, yıllardan beridir unutulup giden bayramlaşma geleneği ile tekrar karşılaşanlar da, bayramlaşma merasimine katılarak, bu organizeyi yapan dernek yetkililerine teşekkür ettiler.

Bayramlaşma merasimiyle ilgili kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR GİK üyesi Salih Demir, bayramların kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmesi bakımından önemli olduğunu belirtti. Bayramın 1. günü Küçük Minare Camii’nde yaptıkları programa yoğun katılım olduğuna dikkat çeken Demir, her yıl düzenledikleri bayramlaşma merasimlerinin önümüzdeki bayramlarda da süreceğini söyledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.