Televizyon sehpası içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Televizyon sehpası içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep’te bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda televizyon sehpası içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda bir evde yapılan aramada televizyon sehpası içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Merkez Şahinbey ilçesinin Fırat Mahallesi'nde bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda evde yapılan aramada televizyon sehpasının içerisine gizlenmiş ayrı ayrı paketler içerisinde toplam 132.65 gram eroin, 0.87 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu maddelerin tartımında kullanılan bir adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen bin 40 TL para ele geçirildi.

Operasyonda Ö.K. ve D.T, isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.K. tutuklanarak cezaevine konulurken, D.T. isimli şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

5 farklı olayın firari şüphelisi uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi’nde bir eve düzenlenen operasyonda 3 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerden E.T isimli şüphelinin 5 farklı olayın da firari şüphelisi olduğu tespit edildi.

Operasyonda evde yapılan aramada bir miktar metamfetamin uyuşturucu ve esrar ile ruhsatsız tüfek, tabanca, 10 çalıntı telefon ve 345 TL ele geçirilirken, H.Y., M.S. ve E.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerden E.T.'nin 5 suçtan arandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.T. isimli şüpheli tutuklanırken, H.Y. ve M.S. isimli şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.