Turizm öğrencileri sektör yöneticileriyle buluştu

Turizm öğrencileri sektör yöneticileriyle buluştu

Batman Mezopotamya Turizm Meslek Lisesi öğrencileri sektör yöneticisi ve GATOB başkanı ile buluştu.

Batman merkezde bulunan Mezopotamya Turizm Meslek Lisesi öğrencileri sektör yöneticileri ile Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Kurucu Başkanı Hüseyin Aslan'ın turizm deneyimlerini dinlediler.

Geleceğin Otel Müdürlerini, Aşçılarını ve Servis elemanlarını yetiştiren Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Coşkun, Müdür Yardımcısı Remzi Aytimur’un destekleriyle, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla GATOB Başkanı Hüseyin Aslan sektör buluşmasını gerçekleştirdi.

Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak GATOB Başkanı Hüseyin Aslan katıldı. Aslan tarafından yapılan sunum, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. 

Deneyimlerinden bahseden Aslan, çalıştığı sektörde kendisi için hedef olarak belirlediği noktaya vardığını belirterek, katılımcılara hitaben, “Sizde hedefinizi belirleyin" dedi.

10 yıllık turizm geçmişinin olduğunu belirten Aslan, “Güneydoğu’da Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne çok önem veriyorum ve kendimde projeler yürütüyorum." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından soru cevap bölümüyle devam edep program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.