Van'da silahlı kavga: 2 ölü

Van'da silahlı kavga: 2 ölü

Van'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri olay yerinde diğeri hastanede olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.

VAN – Van’da sabah saatlerinde iki grup arasında çıkan kavga sonrasında silahlar çekildi. Silah, keser, soba, çekiçlerin kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü.


Edinilen bilgiye göre, Van merkez Serhat Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde iki grup arasında henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine pompalı silah çeken şahıslar, Taner Dalhan ve M. Yasin Dalhan’ı kurşunladı. Ağır yaralanan Taner Dalhan olay yerinde, M. Yasin Dalhan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Olayı duyan Taner Dalhan ve M. Yasin Dalhan akrabaları olay yerine akın etti. Burada ölen akrabalarını göstermek isteyen yakınlar ile polis arasında zaman zaman tartışma çıktı. Yapılan işlemlerin ardından Taner Dalhan’ın cenazesi olay yerine gelen cenaze aracı ile kaldırıldı.


Taner Dalhan’ın cenazesinin olay yerinden kaldırılmasından sonra olay yerine gelen eşi ve bir grup yakını olay yerinde sinir krizi geçirdi.


Olay yerine gelen polis, geniş güvenlik önlemleri alırken, cenazenin olay yerinden kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı.

 

Öte yandan, kavganın husumet sebebiyle çıktığı iddia edildi. (Hacı Yılmaz – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.