Van’da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Van’da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Van’da bir kargo firmasında polis tarafından yapılan aramada 82 adet materyal içerisine zula yapılmış vaziyette toplam 50 Kilo 258 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Van’da bir kargo firmasının aktarma merkezinde polis tarafından yapılan aramada 82 adet materyal içerisine zula yapılmış vaziyette toplam 50 Kilo 258 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 13 Ocak 2017 tarihinde bir kargo firmasına ait aktarma merkezinde yapılan aramada; İran uyruklu bir şahıs tarafından, İzmir ilinde A.İ. isimli şahsa göndermiş olduğu sert plastikten yapılma makina dişlisi görünümlü 82 adet materyal içerisine zula yapılmış vaziyette toplam 50 kilo 258 gram afyon sakızı ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, “İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan operasyonda kargo alıcısı olan A.İ. isimli şahıs ile irtibatlı olduğu tespit edilen Ş.T. ve E.K. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Gönderilen kargonun alıcısı olan A.İ. isimli şahsın evinde yapılan aramada PKK’ye ait çok sayıda dokümanın ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamanın devamında, elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak gözaltına alınan A.İ., Ş.T. ve E.K. isimli şahısların çıkarıldıkları  adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.