Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi güven tazeledi

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi güven tazeledi

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan olağan genel kurulda, Başkan Fatih Sevinç yeniden seçilerek güven tazeledi.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu, bugün cemiyetin toplantı salonunda yapıldı. 

Çoğunluğun sağlanmasının ardından kongreye başlayan Cemiyet Yönetimi, faaliyet ve denetleme raporlarını üyeleriyle paylaştı. 
Kongrede konuşan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, cemiyetin 1998 yılında kurulduğundan bu yana hiçbir genel kurul öncesi ve sonrasıyla yaşananlarla böyle bir seçime gidilmediğini söyledi. 

“Aldığımız terbiye ile el uzatan olduk”

Sevinç konuşmasında, “Bizler 2 dönemdir cemiyet yönetimindeyiz. İyi veya kötü bir şeyler yaptık.   Biz daha iyi bir yönetim için bu işe giriştik. Öyle zamanlar oldu ki tam gün mesaimizi bu yolda harcadık. İyi bir yönetimimiz oldu. Cemiyette bir yönetim şekli vardır. Bu yönetim yedi kişiden oluşur. Yedi kişi alınan ve verilen kararlarda aynı düşünce içerisin de olacak diye bir kaide de yok. Bu süre zarfında ortak akıl konusunda hep uzlaşı içinde olduk. Son bir yılda ayrı düştüklerimiz oldu. Küsmedik. Aldığımız terbiye ile el uzatan olduk. Alınan kararların daima arkasında durduk. Halen de arkasındayız. Alınan kararlardan pişmanlık duymadık. Hepsinin temelinde cemiyetimizin devamlılığı vardı.” dedi. 

 2011’de üye sayısının 50’li rakamlarda olduğunu aktaran Fatih Sevinç, “Biz 4 yılda 60’ın üstünde cemiyete üye kazandırdık. Meslekten ayrılan 39 üyenin cemiyetle ilişiği kesildi. Kabul buyurun burası bir mesleki örgüttür. Aşağılamak anlamında söylemiyorum. Kasabın, doktorun, lokantacının veya başka bir meslek gurubunda çalışanın cemiyetimize üye olması şık bir durum değil. Bu nedenle biz de her zaman tüzükte istenilenleri büyük ölçüde oy birliğiyle uyguladık.”  
Sevinç’in konuşmasının ardından tek listeden oluşan yeni yönetim oy çokluğuyla yeniden seçildi.  (Murat Dalgın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.