Yapıcıoğlu: Yetki verin, biz emaneti hem korur hem de en iyisini yaparız!

HÜDA PAR tarafından yayımlanan videolu paylaşımda, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili mesajlar veren Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, şehirleri daha yaşanabilir kılmak için tüm halkı HÜDA PAR'a oy vermeye davet etti.

Videolu paylaşımda konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, oy kullanacak vatandaşları "Bu Sefer HÜDA PAR" demeye çağırdı.

Halka seslenişte bulunan Yapıcıoğlu, partisi HÜDA PAR'ın temelde; adalet, emanet, ehliyet ve liyakat yönetim anlayışı olduğunu belirterek vatandaşları şehirleri daha yaşanabilir kılmak için HÜDA PAR'a oy verme çağrısında bulundu.


"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet' şiarıyla yola çıktığımız günden bu yana Hakk'ın hatırını hep âli tuttuk"

İnsanı merkeze alan, halkın maslahatını gözeten siyaset anlayışlarıyla siyasete yeni bir nefes kazandırdıklarını ifade eden Yapıcıoğlu, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdare Seçimlerine az bir süre kaldı. Seçimler ülkenin gidişatı ve geleceğinde kritik birer aşamadır. Biz, HÜDA PAR olarak diyoruz ki, adalet, emanet, ehliyet ve liyakat yönetim anlayışımızın temel ilkeleridir. 'Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet' şiarıyla yola çıktığımız günden bu yana Hakk'ın hatırını hep âli tuttuk. Halkımızın menfaatlerini ve maslahatını gözeten bir anlayışla hareket ettik. Siyasete taze bir nefes kazandırdık, insanı merkeze alan bir bakış açısı ortaya koyduk." diye belirtti.

"Tüm halkımızı Bu Sefer HÜDA PAR diyerek bize oy vermeye çağırıyorum"

Yusuf Suresi 55'inci ayeti hatırlatarak sözlerini sürdüren Yapıcıoğlu, "Halkımızın maddi ve manevi kalkınmasında yerel yönetimlerin önemi büyüktür. Bu anlamda Hazreti Yusuf, 'Beni ülkenin hazinelerine tayin et! Çünkü ben çok iyi korurum ve bu işi bilirim.' demişti. Bizler de onun gibi diyoruz ki; bize yetki verin ve Allah'ın izniyle biz bu emaneti hem korur hem de en iyisini yaparız. Tüm halkımızı, 'Bu Sefer HÜDA PAR' diyerek bize oy vermeye ve şehirlerimizi daha yaşanabilir kılmak için birlikte yürümeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.