Yapısal reform takvimi istikrarlı ve kesintisiz şekilde işlemeli

Yapısal reform takvimi istikrarlı ve kesintisiz şekilde işlemeli

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, seçimlerin geride kalmasıyla yapısal reform takviminin istikrarlı ve kesintisiz şekilde işlemesi için büyük bir fırsat yakalandığını söyledi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Biçici, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını dileyerek yerel seçimlerin yüksek katılım ve olgunluk içinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Biçici, seçimlerin geride kalmasıyla, yapısal reform takviminin istikrarlı ve kesintisiz şekilde işlemesi için büyük bir fırsat yakalandığına işaret etti.

Türkiye'nin özellikle son 5 yıldır seçim ikliminde yaşadığını vurgulayan Biçici, daha çok çalışma ve üretimin konuşulacağı ekonomik ve yapısal reformların artacağı bir döneme girdiklerini kaydetti.

Biçici, "Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın yeniden birinci parti olarak çıkması milletin istikrardan yana olduğunu bir kez daha göstermiştir. Yerel seçim sonrası 4 buçuk yıl seçim olmaması, gerek kamu gerekse özel sektörde işlere daha iyi odaklanılarak verim arttıracak ve uzun dönemde ekonomi de istikrara kavuşacaktır." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.