Yetim-Der’in yönetim kurulu üyeleri belirlendi

Yetim-Der’in yönetim kurulu üyeleri belirlendi

Diyarbakır’da faaliyetlerde bulunan Yetim-Der, Yaptığı Genel Kurul Toplantısı ile yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Diyarbakır’da faaliyet yürüten ve birçok ihtiyaç sahibi aileye yardımlarda bulunan Yetim Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der) tarafından Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan dernek binasında yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Buna göre dernek başkanlığa işadamı Fikri Karavil, başkan yardımcılığına Doktor Mehmet Ekinci ile Ziraat Mühendisi Sertaç Tekdal, genel sekreterliğe Orhan Zeren, saymanlığa Memduh Emek, asil üyeliğe ise İbrahim Halil Aksakal ve Muhsin Eren getirildi.

Yetim-Der Başkanı Fikri Karavil İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) yeni yönetim hakkında bilgi vererek, yeni yönetim kurulu ile daha fazla ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek istediklerini söyledi.

Dernek olarak hayırlı faaliyetlerde bulunduklarını yenileyen Karavil, “Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım edip, maddi durumu yeterli olmayan gençlerin evlendirilmesine de yardımcı oluyoruz. Yaptığımız toplantı ile yeni yönetim kurulu üyelerini belirledik. Yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (Emrah Deniz/Hamza Adiyaman-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.