Etekli PKK yandaşları okuma salonu yaktı

Etekli PKK yandaşları okuma salonu yaktı

Mersin'de etek giyen PKK'liler merkez Akdeniz ilçesinde bulunan okuma salonu yaktı. Yangın nedeni ile can kaybı yaşanmazken okuma solonun da maddi hasar meydana geldi.

MERSİN - Merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Burak Okuma Salonu etek giymiş yüzü maskeli PKK yandaşları tarafından molotof bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında okuma salonunda kimsenin olmaması can kaybını önlerken atılan molotof nedeni ile maddi hasar meydana geldi.

 

IŞİD'in Kobani'ye saldırısını bahane eden PKK yandaşları Mersin’in çeşitli merkezlerinde eylemlerine dün gece de devam etti. Bir grup etek giymiş PKK yandaşı, akşamüzeri ellerinde molotoflar ile Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan Burak Okuma Salonuna saldırdı. Molotofların atılmasından sonra yanmaya başlayan okuma salonu, çevredeki vatandaşlar ve yangın yerine gelen itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.

 

Okuma salonuna ait bir oda kullanılamaz hale gelirken molotofun atıldığı sırada kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (Osman Öksüz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.