HAKSİAD öncülüğünde sektör toplantıları yapıldı

HAKSİAD'ın 4. İşadamları Buluşması, Ankara Kızılcahamam’da Türkiye ve dünyanın dört bir tarafından gelen sektör temsilcileri bir araya geldi. Eş zamanlı 8 farklı salonda sektör toplantıları yapıldı.

Bu yıl 4’üncü kez Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD) öncülüğünde yapılan iş adamları buluşması 21-24 Eylül tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinden sanayici, girişimci, iş adamları ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleştiriliyor.

HAKSİAD "2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması" ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamları ve esnafı bir araya getiren toplantının, iş adamlarının, yeni iş birliklerin kurulması ve faaliyet gösterdikleri sektörlerde daha güçlü bir şekilde yol almaları hedefleniyor.


Sektör temsilcileri programın düzenlendiği otelde eş zamanlı 8 farklı salonda yapılan toplantılarla işbirliği ve sektör temsilcileri arasında dayanışma sağlanması amaçlanıyor.

Her sektörün uzmanları, kendi alanlarındaki son gelişmeleri ve en iyi uygulamaları paylaşma fırsatı buldular. Bu, katılımcıların bilgi birikimlerini artırarak sektörlerinde daha rekabetçi olmalarını sağladı.

"2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması" kapsamında yapılan sektör toplantılarıyla ilgili açıklamalarda bulunan HAKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulbari Duman, “Allah’a hamdolsun 4’üncü buluşmamızı Ankara’da gerçekleştiriyoruz. Deprem dolayısıyla programımız bu sene biraz rötarlı oldu. Biraz gecikmeli de olsa toplantımızı gerçekleştirmiş olduk. Sektör toplantılarının amacı aynı sektörde iş yapan tüccarların işadamlarının bir araya gelerek tanışmalarını sağlamak ve güç birliği yapma. Birbirlerinden istifade etmek. Alabildiğince sanayi ve işadamları dernekleri en önemli aralarından network ağırlıklı alabildiğince geniş tutmalıdır. Sektör toplantılarının en önemli amaçlarından bir tanesi tanışmaktır ve biz bunu gerçekleştirdik. Allah bir daha ülkemize depremler göstermesin rötarlı da olsa biz toplantımızı gerçekleştirmiş olduk. Bütün katılımcılardan Allah razı olsun. Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

"2023 HAKSİAD 4. İşadamları Buluşması" pazar gününe kadar devam edecek. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.