Kazada yaralanan genç kızın beyin ölümü gerçekleşti

Kazada yaralanan genç kızın beyin ölümü gerçekleşti

Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 kişinin öldüğü 4 kişinin de yaralandığı kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Tarsus'ta 25 Ocak 2015 gecesi meydana gelen 1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığı kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören Nevra Ender’in (25) beyin ölümü gerçekleşti.

 

Emrah Sakarya’nın (33) kullandığı 33 NJM 50 plakalı otomobil gece 00.30 sıralarında belirlenmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu D-400 Karayolu Sait Polat Bulvarında Ferahim Şalvuz Mahallesi yakınlarında şarampole devrilmişti.

 

Kazada sürücü olan Emrah Sakarya, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, eşi Güneş Sakarya (30), çiftin kızı Beren (2) ile Ümit Seyis (34) ve nişanlısı Nevra Ender (25) yaralı olarak Tarsus Devlet hastanesinde tedavi altına alınmışlardı.

 

Meydana gelen kazada başına aldığı darbe ile ağır yaralanan ve 4 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan 25 yaşındaki Nevra Ender’in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.