Kozluk’ta hayvan hırsızları yine işbaşında

Kozluk’ta hayvan hırsızları yine işbaşında

​Batman’ın Kozluk ilçesinde bir besicinin 6 büyükbaş hayvanı çalındı.

Kozluk'un Kumlupınar (Gomıka) köyünde gece vakitlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Raci Işık’a ait 6 büyükbaş hayvan çalındı.

Hırsızlık vakasına ilişkin konuşan Işık, ailesinin geçimini sağladığı hayvanların çalınmasından duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Sabah saatlerinde hayvanlarına yem vermek üzere kalktığında hayvanlarının yerinde olmadığını fark ettiğini söyleyen Işık, durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdiğini belirtti.

Çalınan hayvanlarının 70-75 bin TL değerinde olduğunu ifade eden Işık, "5 gün önce gece saatlerinde ahırımda süt veren 6 büyük baş hayvanım çalındı. Kimlerin çaldığını bilmiyorum. Jandarmaya haber verdim. Geldiler incelemelerde bulundular. Yetkililerden ricam bu hayvan hırsızlarının bulunmasıdır. Uzun zamandır böyle hırsızlıklar olmuyordu. Hayvan hırsızları yine işbaşında gibi. Bu hırsızlıklar diğer hayvan sahiplerini de tedirgin ediyor.  Hayvanlarımı çalan kişi veya kişilere de buradan seslenmek istiyorum; Allah’tan korkun ve bu hayvanlarımı bize geri getirin. Benim onca yıllık emeğim bir çırpıda çalınıyor. Çalınan hayvanlarımı görenlerin insanlık namına bana ve güvenlik birimlerine bildirmelerini rica ediyorum." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.