Kuyumcu, soyguncuları tabancasıyla püskürttü

Kuyumcu, soyguncuları tabancasıyla püskürttü

Mersin'de bir kuyumcu, elinde pompalı tüfekle soyguna gelen hırsızı, tabancası ile geri püskürttü.

Akdeniz ilçesinde bir kuyumcu, elinde pompalı tüfekle iş yerini soymaya gelen hırsızı tabancası ile geri püskürttü. Soygun girişimi, kuyumcunun soyguncuyu püskürtme anı ve o sırada yaşanan panik iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Hırsızlar merkez Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde plakasız olduğu iddia edilen bir araçla geldi. Tam o sırada müşterisi ile ilgilenen iş yeri sahibi Mehmet Şakir Ç. bir soyguncunun içeriye doğru yeltendiğini görünce, çekmecede bulunan tabancasına sarıldı. İş yeri sahibi soyguncunun tetiğe dokunmasına fırsat vermeden tabancası ile üzerine doğru 3 el ateş ederek püskürttü. O anda kuyumcuda olan müşteri ve bir tezgâhtar ise korkudan kendilerini yere attı. Soyguncu amacına ulaşamadan kaçarken bütün bu olanlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülendi.

Soygun girişiminden sonra olay yerine gelen polisler inceleme yaptı. 3 kişi oldukları tahmin edilen ve plakasız bir araçla kaçtıkları belirlenen soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı. (Osman Öksüz- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.