Mustazaflar Cemiyetine molotof ve ses bombası atıldı

Mustazaflar Cemiyetine molotof ve ses bombası atıldı

Mersin'de yüzü kapalı bir grup, PKK lehine sloganlar atarak Mustazaflar Cemiyeti Şubesine molotof ve ses bombası ile saldırı düzenledikten sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

MERSİN-  Mersin’de  yüzü kapalı  bir  grup,  saat 20.30 sıralarında Mustazaflar Cemiyeti Şubesi  önüne  gelerek ,  PKK lehine  sloganlar  atıp, derneğin  balkonuna  Molotof  ve ses bombası  attıktan  sonra   ara sokaklara  kaçarak izlerini kaybettirdi.  

Mersin merkez Kurt Ali Mahallesinde  Hakan Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan  Mustazaflar Cemiyeti Şubesi  önüne  gelen  bir grup PKK’lı, 2. Kattaki  derneğin balkonuna doğru  ses bambası ve Molotoflar  fırlattı.

Balkonun  korunaklı olduğu  ızgaraya  çarpıp  yere  düşen ses bombası,  büyük bir gürültü ile patlarken, molotofların   neden olduğu  alevler  çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Dernek binasında ise herhangi bir hasar oluşmadı.

Mahalle sakinleri  olay  yerinde toplanıp  saldırıyı düzenleyenlere tepki gösterirken,  olayı  duyan Mustazaflar Cemiyeti’nin  üye ve gönüllüleri,   derneğin  önünde  toplanıp “Kahrolsun PKK” , “Lailahe illallah PKK  la’netullah” sloganları   attı.


Alınan bilgiye göre,  saldırı sırasında  derneğin içinde iki  kişinin bulunduğu,  patlamaları   duyarak  dışarı çıkmaları üzerine  kaçan  şahısları gördükleri  öğrenildi.


Olay  yerine  gelen Polis ekiplerinin  olay  yeri incelemeleri  sürüyor. ( Osman Öksüz-İLKHA)     

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.