TIR şoförü cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi

TIR şoförü cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi

Mersindeki, Niyazi Değirmencio cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Mersin’de 2014 yılının Kasım ayında, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden TIR sürücüsü Niyazi Değirmencio, cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 18 şüpheliden 13’ü adliyeye sevk edildi.

Hatırlanacağı üzere Mersin’de geçen yıl 21 Kasım’da Niyazi Değirmencio, (43) 33 BUK 01 plakalı otomobilinde, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Tırmıl miting alanında motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeni ile ağır yaralanan Değirmencio, kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, Değirmencio'nun saldırıya uğramadan yaklaşık 15 gün önce yanındaki arkadaşıyla beraber,  bir bar işletmecisiyle yol verme nedeni ile kavga ettiğini belirledi.

Araştırmalarını bu yönde derinleştiren polis ekipleri, bar sahibi M.S. ile 2 oğlunun da aralarında bulunduğu 2’si kadın toplam 18 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgulamalar sırasında 5 kişi serbest bırakılırken bar sahibinin de aralarında bulunduğu 13 zanlı işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.  (Osman Öksüz- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.