Zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi

Zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi

Mersin’de aşırı hız nedeni ile kontrolü kaybettiği iddia edilen bir araç, ancak 4 araca çarptıktan sonra durabildi. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi Bekirde Caddesi üzerinde aşırı hız nedeni ile kontrolünü kaybettiği iddia edilen 01 GA 696 plakalı araç, caddeden geçen otomobile çarptı. Aşırı hız nedeni ile kontrolünü alamayan sürücü karşı şeritten gelen kamyonet türü araca çarptıktan sonra durabildi. Toplam 5 aracın zarar gördüğü kazada araç sürücüsü ve yaralanan 2 kişi olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

 

Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde, beş aracın bir birbirine girdiği görülüyor. Meraklı vatandaşların olanları anlayabilmek için olay yerine geldikleri, kazaya sebep olan aracın kamyonete çarptıktan sonra durabildiği ve ön tarafının ise pert olduğu görülmekte.

 

Olay yerine trafik polisleri, kaza nedeni ile kapanan caddeyi tek şeritten kontrollü şekilde trafiğe açtı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (Osman Öksüz- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.