11 yıl sonra sahte kimlikle yakalandı

Şanlıurfa’da yeğenini öldürme suçundan aranan bir zanlı, yaklaşık 11 yıl sonra İstanbul’da gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da 2006 yılından beri yeğenini öldürme suçundan aranan bir zanlı, yaklaşık 11 yıl sonra İstanbul’da sahte kimlikle yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa’da 04.09.2006 tarihinde yeğenini öldürme suçundan aranan A.M. yerleştiği İstanbul’da sahte bir kimlikle kaçak yaşamaya başladı. A.M.’nin sahte kimlikle kaçak yaşadığını tespit eden polis ekipleri, yapılan operasyonla A.M.’yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan A.M. cinayetin işlendiği Şanlıurfa’ya getirildi. Emniyette sorgulanan A.M. Daha sonra mahkemeye çıkarıldı. (Osman Gülebak-İLKHA) 




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şehit Hasan Saklanan mezarı başında anıldı
Şanlıurfa'da fırtına ve sağanak etkili oldu: Okullar 1 gün tatil edildi
1 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı
Şanlıurfa’da fırtına ve dolu etkili oldu
Şanlıurfa’da sağlıksız koşullarda depolanan 5 bin koli yumurta imha edildi