296'ncı saatte 3 mucize: Hatay'da biri çocuk 3 kişi enkaz altından sağ çıkarıldı

Depremden etkilenen bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay'da biri çocuk 3 kişi, depremin 296'ncı saatinde enkaz altından sağ çıkarıldı.

Türkiye, uzun yıllardır yaşadığı en büyük deprem ile sarsıldı. 10 ilde binlerce bina yıkıldı, yaklaşık 40 bin kişi hayatını kaybetti.

Depremin açtığı yaraları sarmak için ekipler zamanla yarışıyor. Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerden umutlandıran haberler de geliyor.

Depremin 296'ncı saatinde adeta bir mucize yaşandı.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hatay Haberleri

Pestisit tespit edilen ihraç ürünü limonlar imha edildi
Yapıcıoğlu: Depremin açtığı yaralar henüz sarılabilmiş değil!
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu deprem bölgesinde
Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Elibüyük, depremzede aileleri evlerinde ziyaret etti
HÜDA PAR deprem bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi