9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Van’da uygulama noktasında durdurulan araçta yapılan arama sonucu 5 bin paket, bir ikametgâhta ise yapılan aramada 4 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Van İpekyolu İlçesinde bir ikametgâhta, Edremit İlçesinde ise uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramalarda toplam 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, “17-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, İpekyolu İlçesi Yalı Mahallesi Akbaba Sokak üzerinde bulunan bir ikamette 4 bin paket, Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi'nde uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 65 plaka araçta da 5 bin paket, olmak üzere toplam 9 bin paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirildi.” denildi.

Yapılan açıklamanın devamında “ Z.G., V.Ş. ve F.Ş. isimli şahıslar hakkında "5607 Sayılı Kanun'a Muhalefet Etmek" suçundan işlem yapılmıştır denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Yetimler Vakfı'ndan Van'da 300 yetim çocuğa bayramlık desteği
Van’da Medresetü’z Zehra’nın temeli dualarla atıldı
Van'da silahlı kavga: Bir ölü, 13 yaralı
Van'daki Mevlid-i Nebi mitingi son buldu
Van'da 5,2 büyüklüğünde deprem