ABD ve siyonist işgalcilere ait paçavralar yakıldı

​Diyarbakır'da bir genç ABD bayrağı ve siyonist işgalcilere ait paçavraları yakarak eylem yaptı.

Tarihi Ulu Cami önünde ABD ve siyonist işgalcilerin Filistinlere yönelik katliamlarını protesto eden Mahmut Temel, emperyalist ABD'nin bayrağını ve terör rejimi israile ait paçavraları yakarak slogan attı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci şebekenin sözde “başkenti” olarak tanıma ve büyükelçiliklerini de Kudüs'e taşıma kararı ve siyonist işgalcilerin katliamlarına tepkiler devam ediyor.

5'inci Haremi Şerif olan tarihi Diyarbakır Ulu Camide öğle namazının ardından emperyalist ABD ve siyonist işgalcilerin katliamlarını protesto eden Mahmut Temel, ABD bayrağını ve siyonist işgalcilere ait paçavraları ateşe verdi. Bez parçalarını ateşe vererek, "Kahrolsun ABD, Kahrolsun israil" sloganları atan Temel'e çevrede bulunan vatandaşlar da destek verdi. (İLKHA)









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Batman-Diyarbakır yolunda meyve suyu yüklü tır devrildi
Diyarbakır’da 217 bin 608 kök kenevir ve skunk imha edildi
Diyarbakır’da binlerce kök kenevir ile 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da şehir içi minibüsü seyir halindeyken yandı
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır