ABD'de bir şüpheli Kongre yakınında dolu bir silah ve 500'den fazla mermi ile yakalandı

ABD'de başkent Washington'da sahte akreditasyonla polis kontrol noktasını geçmeye çalışan bir şüpheli; sahte bir kimlik, Glock marka tabanca ve 500'den fazla mermi ile yakalanarak tutuklandı.

ABD'de 6 Ocak'ta yaşanan Trump fanatiklerinin Kongre baskını sonrasında Washington'da 20 Ocak'ta yapılacak Joe Biden'ın yemin törenine az bir süre kala güvenlik tedbirleri artırılıyor.

Kontrol sırasında akreditasyon kartının sahte olduğu anlaşılan şüphelinin aracında yapılan aramada bir adet Glock marka tabanca ve 500'den fazla mermi bulundu.

Washington polisi, sahte akreditasyon ve sahte kimlikle çalışan Beeler adlı şüpheliyi tutukladı. Şüphelinin kayıt dışı silah ve mühimmat taşımak başta olmak üzere birkaç suçtan tutuklandığı bildirildi.

Ulusal Muhafızların yanı sıra çok sayıda polisin güvenlik tedbirleri aldığı Washington'da giriş çıkış noktalarına polis kontrol noktaları kurulduğu kaydedildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Abd Haberleri

Epstein dosyaları açıldı, "ahlaki çürüme" tartışması büyüdü
Milyonlarca belge, küresel sapkın ağ ve istihbarat gölgesi
Epstein dosyalarının yeni bölümünü açıkladı
Sapkın güç sahipleri, istismar ve istihbarat
ABD, İran'daki nükleer tesisleri vurdu