ABD'nin UCM Başsavcısına yaptırım kararına İran'dan tepki

İran Dışişleri Bakanı Zarif, ABD'nin Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısına Yaptırım Kararına tepki göstererek, "ABD’nin öfkesi korkusundan, teslim olmak sadece onun iştahını arttırır." dedi.

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “ABD, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısına Yaptırım Kararı aldı. Bu bireylerle başlayan, daha sonra küçük, orta ve büyük güçleri hedef alan ve şimdi uluslararası karakterleri içeren bir eylemdi” ifadelerine yer verdi.

Zarif açıklamasının devamında, “Bu sonsuz çılgınlığı durdurmanın tek yolu, ABD’nin isteğine boyun eğmemektir. ABD’nin öfkesi korkusundan teslim olmak, sadece onun iştahını arttırır” vurgusunu yaptı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Abd Haberleri

ABD, İran'daki nükleer tesisleri vurdu
Trump'tan Netanyahu'ya: Gazze savaşını bitir
ABD'de silahlı eylem: İki siyonist diplomat öldürüldü
Paranoyak Trump yine tehdit etti
BM: Trump'ın Gazze planı ahlaksız ve sorumsuzca