Adana’daki elektrik kesintilerine tepki

Adana’da son günlerde elektriklerin sık sık kesilmesine tepki gösteren Adana Milletvekili Avukat Elif Doğan Türkmen, kesintilerin son bulması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Adana Milletvekili Avukat Elif Doğan Türkmen, Adana’da son günlerde artan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Sıcakların etkili olduğu kentte sık sık elektriklerin kesilmesinin halkı bunaltacak seviyeye geldiğini dile getiren Türkmen,  “Kentimizin en sıcak zamanı yaşadığı şu günlerde yaşanan elektrik kesintileri halkımızı perişan etmiştir. Kesintiler nedeniyle elektronik cihazlara bağlı hasta vatandaşlarımız sağlık sorunları yaşamaktadır.” diyerek kesintilerin mağduriyetlere yol açtığını söyledi.

Kesintilerin insan yaşamının yanı sıra ekonomiyi de olumsuz etkilediğini kaydeden Türkmen, “Esnafımızın ürünleri bozulmuş olup birçok esnafımız elektrik kesintileri nedeniyle dükkânlarını açmamaktadır. Özellikle Onur, Sucuzade, Şakirpaşa ve Uçak Mahallelerinde günlerdir elektriğin verilmemesi halkımızı çileden çıkartmıştır. TEDAŞ yetkililerine buradan sesleniyorum; elektrik temel bir insan hakkıdır. Hissedilen sıcaklığın 60 dereceyi bulduğu şu günlerde bu kadar sık ve uzun elektrik kesintisi halkımıza zulümdür. En kısa zamanda bu sorunları çözüme kavuşturup, vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmelidir.” dedi. (İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adana Haberleri

Adana'da Mevlid-i Nebi coşkusu
Adana’da 703 bin sentetik ecza ele geçirildi: 9 gözaltı
Adana Seyhan Reşatbey Mahallesi'nde boğazına kaçan kuru yemişten Heimlich manevrası ile kurtarıldı
Adana Seyhan Tellidere Caddesi'nde dönercide silahlı saldırı 1 ağır yaralı
İş yerine silahlı saldırı 1 yaralı