Adıyaman'da bağımlılıkla mücadele eğitimi verilecek

​Gençlik Spor Bakanlığınca tüm Türkiye’de uygulanacak "Bağımlılıklarla Mücadele Farkındalık Eğitimleri" projesi kapsamında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki farklı birimlerde çalışan personel ve idarecilere eğitimler verilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, gençleri ve özellikle sporcuları madde bağımlılığından korumak için Türkiye genelinde başlatılan "Bağımlılıklarla Mücadele Farkındalık Eğitimleri" projesinin çok yararlı olacağına ifade etti.

Keleş, "Bizler sadece gençlerimizin spor yapmasından sorumlu değiliz.  Aynı zamanda onların kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından uzak kalmaları, eğitim hayatları boyunca başarılı ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için çalışıyoruz.

Bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı "Bağımlılıklarla Mücadele Farkındalık Eğitimleri" projesi kapsamında verilecek eğitimlere, eylül ayında tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da il ve ilçe müdürlüklerimizin yanı sıra gençlik merkezleri ve yurt müdürlüklerimizde çalışan idari ve hizmet alımı personellerimiz, antrenör ve idarecilerimizin de katılımı ile başlayacağız. Bu projenin bağımlılıkla mücadele konusunda tüm yurtta başarıyla uygulanacağına inanıyoruz." dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Depremde ağır hasar gören Adıyaman taşınacak
Adıyaman'da çiftçilere 25 bin ceviz fidanı dağıtıldı
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Gönen'den ara tatil mesajı
Adıyaman İl Müftülüğünden örnek proje "Önce Donanım Sonra Aktarım"
Silahlı soyguncu yüzlerce saatlik kamera kaydının incelenmesinin ardından yakalandı