Adıyaman'da zabıtadan genel denetim

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren esnaflara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyetlerini sürdüren çeşitli meslek gruplarına yönelik denetim gerçekleştirerek kurallara uymayan esnafa uyarılarda bulundu.

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren yetkililer "Şehir genelinde faaliyetlerini sürdüren esnaflarımıza yönelik kaldırım işgali, ruhsat ve mesleklerine göre hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi konularda denetimlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı ve daha rahat yaşayabilmeleri için gerçekleştirdiğimiz bu denetimlerimiz yıl boyunca devam edecek.” dedi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Babalarının cenazesine katılmak için yurt dışından gelen kardeşler trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocuklardan Gazze çağrısı: Aç bırakılmış kardeşlerimizi vahşi yaratıkların eline bırakmayın
Adıyaman’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı
HAKSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı