Ağrı polisinden bayram öncesi sahte para uyarısı

Ağrı Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde "sahte para, dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık" konularında uyarılarda bulundu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, halkı bilgilendirmek amacıyla Kurban Bayramı öncesinde  “sahte para, dolandırıcılık, yankesicilik, hırsızlık” konularında broşürler dağıttı.

Hayvan pazarlarında, hayvan satıcılarına sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini anlatan polisler, bilgilendirmede bulundu.

Dağıtılan broşürlerde ise şu uyarılarda bulunuldu: "Bayram öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlarımızın yapmış oldukları para alışverişlerinde şüpheli durumlarla karşılaştıklarında öncelikle paraların birden çok güvenlik özelliklerini ve gerçek olan parayla karşılıklı kontrol etmeleri, sahte parayı veren şahsın eşkal, kimlik ve araç bilgilerinin tespit edilmesi halinde en kısa sürede 155 Polis İmdat hattını arayarak güvenlik güçlerine bilgi vererek yakalanmaları sağlanmalıdır."  (İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri

Arıcılar bal üretimi sezonuna geç başladı
Nahçıvan’da tır şoförlerinden imdat çağrısı "5 gündür tozun toprağın içinde mahsur kaldık!"
Ağrı’da meydana gelen iki ayrı trajik olayda iki kişi hayatını kaybetti
Ağrı’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü
Ağrı'da 117 hafız icazetini törenle aldı