Ağrı'da eğitimini tamamlayan hafızlara belgeleri verildi

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Hafızlık Tespit Sınavı"nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için İl Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Coronavirus tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Tandoğan Topçu, "Rabbim ezberlediğiniz Kur'an-ı Kerim'i ömür boyu unutmamayı ve Kur'an'ın öğretileri doğrultusunda yaşayan kullarından olmayı sizlere nasip eylesin. Hayatınızda başarılar diler, üzerinizde emekleri olan hocalarımıza ve ailelerinize de teşekkür ederim." dedi.

Müftü Topçu, konuşması sonrasında hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerin hafızlık belgelerini takdim ederek tüm öğrencileri gayret ve çabalarından dolayı takdir ederek başarılarının devamını diledi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri

Sonbahar manzarası doğaya renk kattı
Yaklaşık 170 yıl önce Tendürek Dağı'ndan akan lavların altında kalan köyler görüntülendi
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, STK temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya geldi
Katı atık ve enerji üretim tesisinin oluşturduğu kokudan rahatsız
Ağrı'da 31 yaşındaki genç geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti