Ağrı'da kuyumcudaki hırsızlık anı kamerada video

Ağrı'da müşteri kılığında bir kuyumcu dükkanına giren hırsız incelemek için eline aldığı altın bileziği cebine koyarak kaçtı.

AĞRI - Ağrı'da müşteri kılığında bir kuyumcu dükkanına giren hırsız incelemek için eline aldığı altın bileziği cebine koyarak kaçtı. Ağrı Cumhuriyet Caddesi'nde saat 10.00'da yaşanan hırsızlık olayı iş yerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Kuyumcu dükkanı sahibi Yaşar Ulutaş olayı şöyle anlattı," Hırsız, müşteri sıfatıyla içeri girdi, bir adet bilezik almak istediğini söyledi. Bende 24 ayar yaklaşık 2 bin 200 lira değerinde olan altın bileziği 16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim çocuğa verdim. Görüntülerde de görüldüğü gibi eline aldığı bileziğe baktı, inceledi daha sonra elindeki bileziği cebine atarak, ara sokaklardan kaçtı. Peşinde kovaladım ama yakalayamadım." dedi.

 

Olaydan sonra iş yerine gelen polislerin inceleme başlattığı belirtildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri

Arıcılar bal üretimi sezonuna geç başladı
Nahçıvan’da tır şoförlerinden imdat çağrısı "5 gündür tozun toprağın içinde mahsur kaldık!"
Ağrı’da meydana gelen iki ayrı trajik olayda iki kişi hayatını kaybetti
Ağrı’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü
Ağrı'da 117 hafız icazetini törenle aldı