AK Parti Diyarbakır İl Başkanı yeniden görevde

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezinin isteği üzerine istifa dilekçesini sunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, yaptığı açıklama ile yeniden il başkanlığı görevine atandığını açıkladı.

DİYARBAKIR- AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 31 Mayıs Cumartesi günü partisinin genel merkezinin isteği üzerine istifa dilekçesini sunmuştu. Altaç, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada yeniden il başkanlığı görevine başladığını açıkladı.

 

AK Parti genel merkezinin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda yeniden aynı göreve seçildiğini kaydeden Altaç, Diyarbakırlı insanlara hizmet etmek için yeni bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

 

Altaç, “Bana bu güveni veren Genel Başkanımıza, Başbakanımıza, genel merkez teşkilat başkanımıza, bakanımıza ve milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz, yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte son 18 ay içerisinde çok önemli bir süreci yönettik.” ifadelerini kullandı.

 

“Oturma eylemi yapan ailelere sahip çıkalım”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde çocukları PKK tarafından kaçırılan ailelerin devam ettirdiği oturma eylemine de değinen Altaç, ailelerin emeklerinin boşa çıkmayacağını vurguladı.

 

Altaç, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde haklı ve insani taleplerle oturan ailelere hepimiz sahip çıkalım. Buradan kendilerini saygıyla, hürmetle, minnetle selamlıyoruz.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir