AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısına silahlı saldırı

​Diyarbakır'ın Lice ilçesinde AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda ağır yaralanan Mercan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ve asker sevk edilirken, kaçan saldırganın ya da saldırganların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lice Haberleri

Diyarbakır Lice'de 555 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 25 gözaltı
Diyarbakır'da Silvan-Lice Karayolu yol ayrımında iki kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Diyarbakır Lice'de 12 milyon 389 bin adet kök kenevir ele geçirildi
Diyarbakır Lice ve Hani'de 3 milyon 476 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi
Diyarbakır Lice'de 77 kilogram toz esrar ele geçirildi