Ak Parti’den Hüda Par Çınar ilçe teşkilatına bayram ziyareti

Ak Parti Çınar ilçe teşkilatından bir heyet, Hüda Par Çınar ilçe başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

Aralarında Ak Parti Çınar ilçe başkanı Mehmet Ali Arzu’nun da bulunduğu Ak Parti heyeti, Hüda Par Çınar ilçe başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu.

Hüda Par ilçe başkanı Abdurrahman Tekdal ve parti yetkilileri tarafından karşılanan Ak Parti heyetine,  ilçe başkanı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.        

Karşılıklı sıcak bir sohbet ile geçen bayramlaşmada, güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.                     

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaşananlar, halkın darbe girişimine karşı dik duruşunun inançtan kaynaklandığının altı çizildi.

Hüda Par Çınar ilçe başkanı Abdurrahman Tekdal İslam coğrafyalarında yaşanan sıkıntıların Müslümanlar arasında gerçekleşecek kardeşlik, birlik ve beraberlik ile sona ereceği belirtti.

ÇINARINSESİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliği yetim çocukları sevindirdi
Çınar ilçemizden SELİM EKTİREN vefat etmiştir
Çınar Kaymakamı Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı
Alabaş (Êxliya) Köyünden Hacı Bışar Avcil'in hanımı HEWÊ AVCİL vefat etmiştir
Sürendal (Cellika) köyünden AYŞE DEMİREL vefat etmiştir