AK Partili başkandan büyük gaf!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla dün Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde gerçekleşen programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Nimet Aksoy, büyük bir gafa imza attı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silvan ilçesinde halka hitap etti.

Bakan Soylu'nun konuşmasından önce bir selamlama konuşması yapan AK Parti Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy, Bakan Soylu’yu yanlışlıkla "bölgedeki kaosun mimarı" olarak nitelendirerek büyük bir gafa imza attı.

Konuşmasından heyecanlı olduğu görülen Aksoy, şu ifadelere yer verdi:  “Sayın Bakanım, bölgemizin huzuru, huzurun mimarı, bölgemizdeki kargaşanın, kaosun, terörün mimarı, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey, Karadeniz'in yiğit evladı demeden geçmeyeceğim. İlçemize hoş gelmiştir, şeref vermiştir."

Aksoy'un bu ifadeleri, bazı partililerin dikkatini çektiği ve kendisine uyarıda bulunulduğu görülürken, bazı partililerin ise konuşmayı alkışlamaya devam etmesi ilginç karşılandı.

Aksoy, konuşmasının devamında, Bakan Soylu'dan Silvan-Diyarbakır Karayolunun sıcak asfaltla kaplanması ve İŞKUR'dan 500 kişilik bir istihdam ricasında bulunacağını aktardı. (M. Sıddık Bilge/M. Hüseyin Temel – İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir