Akan gözyaşının bir an önce dinmesini diliyorum

​Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Beraat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda, dünyanın dört bir yanında akan gözyaşının bir an önce dinmesi temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yayınladığı bir mesaj ile Şanlıurfalıların ve tüm İslam âleminin Beraat Kandilini tebrik etti.

19 Nisan 2019 Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece bir Beraat Kandilinin daha idrak edileceğini hatırlatan Vali Erin, bu gece vesilesiyle tüm İslam âleminin her türlü sıkıntısının bertaraf olmasını diledi.

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

“Cenab-ı Allah’ın büyük merhameti ve lütfuyla bir Beraat Kandili’ni daha idrak etmenin huzurunu yaşayacağımız bu gecede, dertli olanlara devalar, borçlu olanlara edalar, sıkıntısı olanlara huzur ve esenlikler diliyorum. İnancımızda yüzlerce yıldır büyük önem verilen özel gecelerden olan Beraat gecesi, Yüce Allah’tan af ve arınma dileyerek kurtuluşa ermenin talep edildiği gecedir. Kalplerin iman nuruyla aydınlanacağı bu gece vesilesiyle, başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere, tüm aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İslam âleminin gecesini tebrik ediyorum. Yine bu gece vesilesiyle Cenab-ı Hakk’a açılacak ellerimizin boş çevrilmemesini temenni ederek, dünyanın dört bir yanında akan gözyaşının bir an önce dinmesini, mübarek Ramazan ayına barış, huzur ve güven içerisinde kavuşmamızı diliyorum.”

iLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza
Şanlıurfa'da 2 kilo 600 gram skunk ele geçirildi: Bir tutuklama
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı