Akçakale'de uyuşturucu madde bağımlısı genç öldü

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, çocuk yaşta düştüğü madde bağımlılığı bataklığından kurtulamayan bir genç, geçirdiği kriz sonrası öldü.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde çocuk yaşta madde bağımlılığı bataklığına düşen Mehmet D, 28 yaşında hayatını kaybetti.

Çocuk yaşta çevresi tarafından uyuşturucu bataklığına çekildiği öğrenilen Mehmet D’nin, madde bağımlılığı nedeniyle kendisiyle birlikte ailesinin de hayatını kararttığı belirtildi.

Düzelir umuduyla ailesi tarafından evlendirilen Mehmet D’nin bu evlilikten bir çocuğunun dünyaya geldiği ancak uyuşturucu bağımlığının getirdiği şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2013’de boşandığı öğrenildi.

Madde bağımlığının giderek kötüleşmesiyle uyuşturucu elde etmek için evdeki bütün eşyaları sattığı ve sokaklarda dilencilik yapmaya başladığı belirtilen Mehmet D’nin, gece geçirdiği bir kriz sonucu öldüğü ifade edildi.

Kardeşinin ölümüyle ilgili konuşan Şahin D, “Kardeşim 10 gündür bizim evimizdeydi. Sürekli krize giriyordu. En son Adana’ya götürmeye karar verdik. Ancak gece saat: 02.00 sıralarında kustuktan sonra hayatını kaybetti.”

Madde bağımlısı genç, yapılan otopsinin ardından Akçakale’de toprağa verildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akçakale Haberleri

60 yaşındaki kadın ağır yaralalandı
Şanlıurfa Akçakale'de ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde sağanak yağış kazaya yol açtı: Bir yaralı
Şanlıurfa'da sağanak yağış kazaya yol açtı: Bir yaralı
Şanlıurfa’da arazi kavgası: 1’i ağır 8 yaralı