Aksa Tufanının yıldönümünde Diyarbakır'daki muhteşem kalabalık drone ile görüntülendi

Diyarbakır'da İslami Sivil Toplum Kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen yürüyüş, Aksa Tufanı Operasyonu'nun yıl dönümünde büyük bir katılımla gerçekleşti. On binlerin katıldığı yürüyüş, drone görüntüleriyle Diyarbakır semalarına yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesindeki Dünya Kavşağı'nda toplanan on binlerce Diyarbakırlı, ellerinde Filistin bayrakları ve dövizlerle tekbirler eşliğinde Roboski Park alanına yürüdü.

Kadın, erkek, genç ve yaşlı binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte meydanlar tamamen doldu. Yürüyüş sırasında sık sık "Kahrolsun İsrail" ve "Direnişe selam, zafer İslam'ın" sloganları atıldı.

Program, drone ile havadan da görüntülendi. Drone görüntülerinde Diyarbakır meydanlarını dolduran muhteşem kalabalık dikkat çekti.

İşte Diyarbakır semalarından o muhteşem görüntüler…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kayapınar Haberleri

Diyarbakır'da cami hoparlöründen müzik iddiasına valilik açıklık getirdi
Diyarbakırlı minik öğrencilerden Gazze'ye yardım
Diyarbakır’da seyir halindeki tır park halindeki başka bir tıra çarptı
Yetimler Vakfı 2025 Yılı faaliyet raporunu açıkladı
Diyarbakır'da yoğun kar yağışı sonrası lastikçilerde zincir kuyruğu oluştu