Akşener: Partimin başındayım

Partisinin içerisinde yaşanan tartışmalar sebebiyle istifa eden Meral Akşener, partililerin ve parti yönetiminin ısrarlı taleplerini kıramayarak “Partimin başındayım” mesajı verdi.

Seçim sonrası belirlenen hedeflere ulaşılamadığı gerekçesiyle parti içerisinde yaşanan tartışmalar sebebiyle önce partisini olağanüstü kurultaya götüreceğini ilan eden, ardında da kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'i o günden bu yana ikna etmek için yapılan girişimler sonuç verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istifa açıklaması sonrası parti tabanı ve parti yönetiminden gördüğü tam destek ve ‘geri dönün’ çağrısı karşılıksız kalmadı.

Kendisini ikna için evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, Pazartesi günü saat 15.00'te olağanüstü kurultay sürecini değerlendirmek üzere Başkanlık Divanını yeniden toplamak için partide olacağı açıklamasında bulundu.

Kendisini ikna etmek için evinin önünde toplanan kalabalığa hitap eden Akşener, partililere teşekkür ederek "Partimin başındayım” mesajı verdi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor