Altun: "Sadece imzacılar değil, onları cesaretlendiren de hesap verecek"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının skandal açıklamaya ilişkin soruşturma başlattığını hatırlatarak, onları cesaretlendiren de hukuk önünde hesap vereceğini belirtti.

"Montrö bidirisi"ni yayımlayan 103 amirale tepkiler gelmeye devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen soruşturma başlattı.

Twitter hesabı üzerinden soruşturmanın başlatıldığını duyuran Altun, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı dün geceki skandal açıklamayı 'Hazırlayanlar ile varsa irtibatlı oldukları kişilerin tespiti ve yasal gereğinin takdir ve ifası amacıyla' re'sen soruşturma başlattı. Sadece imzacılar değil, onları cesaretlendiren de hukuk önünde hesap verecek..." ifadesini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı