Ankara-Konya YHT hattındaki tren seferlerine iptal

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki tren seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Ankara ve çevre illerde etkili olan aşırı yağış nedeniyle Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren hattı kullanılamaz hale geldi. Hattaki menfezler taşıp, raylar sel suları altında kalırken, TCDD Ankara-İstanbul-Konya tren seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara-Konya YHT hattında bakım ve onarım ekiplerinin incelemeleri ve gerekli önlemlerin alınması sonrası yolun trafiğe açılması için çalışmalara başlanacak.

Karşılıklı iptal edilen Ankara-İstanbul-Konya tren seferleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı