Ankara`da atış poligonunda patlama

Ankara`da barut gazı sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 5`i asker 6 kişi yaralandı.

Ankara`da atış poligonunda barut gazı sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 yüzbaşı, 4 er ve poligon görevlisi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Akyurt Jandarma Karakolu`nda görevli askerler, komutanlarıyla eğitim atışı için bir otelin atış poligonuna geldi.

Atış sırasında oluşan barut gazı sıkışması sonucu patlama meydana geldi ve yangın çıktı. Yangın, kısa sürede söndürüldü.

Olayda, Yüzbaşı Akgün Baydar, erler Arif Cengil, Teoman Sayar, Yunus Ayyıldız ve Uğur Kaltuş ile poligon görevlisi emekli polis memuru Gökhan Bulu yaralandı.

İlk müdahaleleri Akyurt Devlet Hastanesi`nde yapılan yaralılardan Uğur Kaltuş, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, diğerleri GATA`ya sevk edildi.

Vücutlarında 2. derece yanık meydana geldiği belirlenen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı