Ankara'da FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Ankara'da FETÖ'ye yönelik operasyonda MEB ve Kalkınma Bakanlığının eski çalışanlarından 60 şüpheli gözaltına alınırken, belediyelerde çalışan 79 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, "ByLock" adlı haberleşme programını kullandıkları tespit edilen 60'ı Büyükşehir Belediyesi, 19'u da ilçe belediyelerinde çalışan 79 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Bu şüphelilerden bazılarının kurumlarından ihraç edildikleri bildirildi.

Ayrıca, aynı haberleşme programını kullandıkları belirtilen 30'u Milli Eğitim Bakanlığı, 30'u da Kalkınma Bakanlığının 60 personeli gözaltına alındı. Bunların KHK ile görevlerinden alındıkları öğrenildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı
"Gazze, insanlığın kalbidir"
Ankara'dan çağrı: Söz değil, somut adımlar bekliyoruz!
Gazze'ye insani koridor çağrısında bulundular